Ο ιστοχώρος αυτός χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Open menu

Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων αξιολόγησης μαθημάτων και διδασκόντων από τους φοιτητές πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μεταξύ της 7ης και 10ης διδακτικής εβδομάδας κάθε εξαμήνου. Η γνώμη των φοιτητών είναι πολύ σημαντική για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα Τμήματα επεξεργάζονται τα αποτελέσματα των περιόδων αξιολογήσεων, τα στατιστικά στοιχεία των οποίων είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση https://modip.uop.gr/eval-stats Με βάση τα αποτελέσματα αυτά αλλά και την εικόνα κάθε ξεχωριστού μαθήματος τα Τμήματα, τη ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα όργανα διοίκησης του ιδρύματος προχωρούν στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών.

Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων αξιολόγησης πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Προκειμένου ένας φοιτητής να συμπληρώσει τις αξιολογήσεις για τα μαθήματα που έχει διδαχθεί, συνδέεται στο ηλεκτρονικό σύστημα γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, (https://e-secretary.uop.gr), κατόπιν επιλέγει «Δηλώσεις / η δήλωσή μου» και για κάθε μάθημα επιλέγει τον αντίστοιχο σύνδεσμο «Αξιολογήστε το μάθημα», ο οποίος παραπέμπει στην κατάλληλη σελίδα του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Αναλυτικές οδηγίες για χρήση του συστήματος αξιολόγησης είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://modip.uop.gr/evalsys

Στη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία των φοιτητών, και δεν υπάρχει η δυνατότητα συσχέτισης των απαντήσεων με τον φοιτητή/τη φοιτήτρια που τις παρείχε.

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού-εργαστηριακού μαθήματος

 

Υποδείγματα των ερωτηματολογίων αξιολόγησης είναι διαθέσιμα μέσω των ακόλουθων συνδέσμων: