Ο ιστοχώρος αυτός χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Open menu

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του - Υποστήριξη της ΜΟ.ΔΙ.Π» διοργανώνει ημερίδα, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:30 στην Τρίπολη, με θέμα:

H Διασφάλιση της Ποιότητας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Επισκόπηση δράσεων και πεπραγμένων

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής ενώ θα συμμετάσχουν με ομιλίες ο Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Υποθέσεων, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μαυρέας και η Γενική Διευθύντρια της ΕΘ.Α.Α.Ε. Δρ Χριστίνα Μπέστα.

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

 

Η Ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του - Υποστήριξη της ΜΟ.ΔΙ.Π» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5124141, ΚΑ 80592, που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», Άξονας Προτεραιότητας 6 «Βελτίωση της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του Εκπαιδευτικού Συστήματος», ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).