Ο ιστοχώρος αυτός χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Open menu

Δελτίο τύπου ημερίδας 14-07-2023

Δελτίο Τύπου Ημερίδας 19-10-2023

Παρουσιάσεις Ομιλητών Ημερίδας ΜΟ.ΔΙ.Π. (19.10.2023)

Παρουσίαση Προέδρου της Επιτροπής Διασφάλισης Ποιότητας ΠΑΠΕΛ, Καθηγητή Κωνσταντίνου Μαυρέα «Ο πρόσφατος απολογισμός δράσης της ΜΟΔΙΠ – Οι άμεσες ενέργειες για τη διασφάλιση ποιότητας»

Παρουσίαση Γενικής Διευθύντριας της ΕΘΑΑΕ, Δρ. Χριστίνας Μπέστα «Αποτίμηση του έργου και επόμενα βήματα στη διασφάλιση ποιότητας»

Παρουσίαση Αναπλ. Προϊσταμένης Υπηρεσίας Διασφάλισης Ποιότητας ΠΑΠΕΛ, Ανθούλας Παπαπορφυρίου «Δράσεις έργου Ε ΣΠΑ «Αναβάθμιση της ποιότητας του ΠΑΠΕΛ για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του - Υποστήριξη της ΜΟ.ΔΙ.Π»»

Παρουσίαση Μέλους της Επιτροπής Διασφάλισης Ποιότητας ΠΑΠΕΛ, Καθηγητή Κωνσταντίνου Βασιλάκη, «Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΟΔΙΠ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου»

Παρουσίαση στελέχους της εταιρείας Ίλυδα Πληροφορική ΑΕ, Ιωάννη Τσιάλτα «Διασύνδεση μεταξύ πληροφοριακού συστήματος προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ΟΠΕΣΠ/ΕΘΑΑΕ»

Παρουσίαση Καθηγήτριας του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής κας Γιούλης Παπαδιαμαντάκη «Κριτήρια ποιότητας και ο ρόλος του ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ.»

Φωτογραφικό Υλικό Ημερίδας ΜΟ.ΔΙ.Π. (19.10.2023)