Ο ιστοχώρος αυτός χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Open menu

Το νέο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μαθημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποτελεί τμήμα του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος ΜΟ.ΔΙ.Π. Το νέο σύστημα διασυνδέεται και ολοκληρώνεται με το σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με σκοπό την ευχερέστερη αξιολόγηση των μαθημάτων από πλευράς φοιτητών. Παράλληλα, μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος ΜΟ.ΔΙ.Π., το νέο σύστημα παρέχει πρόσβαση σε λεπτομερή στατιστικά για τις αξιολογήσεις, διευκολύνοντας το έργο της ΜΟ.ΔΙ.Π. για την ανάδειξη, προώθηση και ενθάρρυνση καλών πρακτικών και τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση τυχόν αδυναμιών.

Στη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία των φοιτητών. Οι τεχνικές διασφάλισης ανωνυμίας που εφαρμόζονται στο σύστημα είναι ευθυγραμμισμένες με εκείνες που εφαρμόζονται διεθνώς στα συστήματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Για το νέο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης είναι διαθέσιμο το PDF εγχειρίδιο χρήσης.