Ο ιστοχώρος αυτός χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Στην παρούσα αναφορά παρουσιάζεται η καταγραφή των ποιοτικών προτύπων του συστήματος αξιολόγησης, η οποία περιλαμβάνει την καταγραφή και ανάλυση των ποιοτικών προτύπων που σχετίζονται με τις υπό αξιολόγηση διαδικασίες, καθώς και τον καθορισμό του τρόπου ικανοποίησης των εν λόγω προτύπων και προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, στην παρούσα αναφορά εντοπίζονται και αναλύονται τρεις βασικοί άξονες του συστήματος αξιολόγησης που περιλαμβάνουν:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΠαΠελ συνεργάστηκε με τις ΟΜΕΑ των Τμημάτων του ΠαΠελ, τόσο στην ανάλυση των επιμέρους αξόνων, όσο και στα πλαίσια του συνολικού σχεδιασμού ποιότητας. Τέλος, οι προτεινόμενες διαδικασίες και διεργασίες βασίζονται στα πρότυπα της ΑΔΙΠ, είναι σε συμφωνία με τις οδηγίες της ΑΔΙΠ και επεκτείνουν, αναθεωρούν ή τροποποιούν (έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του ΠαΠελ) υπάρχουσες μετρικές και μετα-μετρικές που είναι ήδη σε χρήση από την ΑΔΙΠ.

 

espa-logo